Menu
het
project
Menu

Nieuws

Nu ons album in de winkel ligt wordt het tijd voor de volgende fase. Dat houdt vooral in: promotie en live uitvoeren van het NoorderLicht Project. We hebben verschillende zaken lopen, maar al zeker is onderstaande:

  • Op 16 november verzorgen we een huiskamerpresentatie bij boekhandel Riemer in Groningen. De entree is gratis en goed verzorgd met een hapje en een drankje. Het gaat hierbij om een akoestische presentatie. Je kunt je aanmelden op de website van Riemer. Wees wel een beetje vlot, want vol is vol! De inloop is om 19.30 en we beginnen om 20.00 uur te spelen.
    De presentatie wordt gegeven door de NoorderLicht betrokkenen van het eerste uur: André van der Weide, Kees van der Berg, Pandu Windartono, Kelly Elzinga, Annelien de Vos, Annelies van Rijn, Ben Mooibroek en Peter van Dijk-Veldkamp, met een korte inleiding van Gerry Velema.
  • Op vrijdag 9 november komt een artikel over onze cd in het Nederlands Dagblad. Kelly en André hadden een leuk gesprek met Harco Ploegman. We zijn benieuwd hoe het NoorderLicht Verhaal eruit ziet vanuit de pen van Harco. Op 9 november dus te lezen in het ND in de cultuurbijlage Gulliver.

  • Op maandag 5 november zijn we van 14.00 tot 15.00 te beluisteren in het programma Backstage van Hans van Vuuren. Een eer dat we op het radiostation waar we zelf vaak naar luisteren ons verhaal mogen doen. Er worden dan ook een paar liedjes van de cd gespeeld. En als voorproefje horen we op 2 november in datzelfde programma Backstage voor het eerst een liedje van het NoorderLicht Project op de radio. Welke dat zal zijn… we zijn zelf erg benieuwd… we gaan het horen!
  • Op 1 november zijn we ook te zien op de digitale christelijke tv zender Family 7. Het programma heet Uitgelicht! Extra. Kelly en André mogen in 7 minuten het NoorderLicht verhaal vertellen. In ieder geval voor André wordt dat een hele opgave.
  • Op 1 november is de officiële release datum van de cd ‘In de hemel brandt nog licht. Het was een hele klus, maar het is ons gelukt! Met dank aan alle betrokkenen.
    Lees hier het hele verhaal en hoe je een exemplaar bestelt.