Menu
het
project
Menu

Cadeau-opties voor nieuwe donateurs

Cadeau-opties voor nieuwe donateurs


1. Extra DVD ‘Bootje van papier’ in Gebarentaal

2. CD NoorderLichtProject – In de hemel brandt nog licht
INFORMATIE

De originele cd ‘In de hemel brandt nog licht’ van het NoorderLicht Project. Een conceptalbum met 17 liedjes die bedoeld zijn om Christenen, maar ook zoekenden op een laagdrempelige manier het evangelie uit te leggen aan de hand van een muzikale kerkdienst. Aan de cd werkten tal van bekende namen mee uit de Christelijke wereld en de cd is uitgekomen op het Ecovata label. Oa: Elisa Krijgsman, Miranda de Vlieger, Frank van Essen, Elise Mannah, Martin Brand en Arien Vink zijn te horen. En natuurlijk ook de Noordelijke zangers en muzikanten die eigenlijk het NoorderLicht Project vormen.


3. CD Elly en Rikkert – Twee in een
INFORMATIE

De eerste cd in deze dubbelverpakking is van Elly: Circusprinses.
Ruim veertig jaar na haar debuut als zangeres en een lange samenwerking met Rikkert, die nog altijd voortduurt, komt Elly met een solo-cd.
Ze is moeder en oma, met een hoop levenservaring, maar nog altijd jong van hart: steeds weer weet ze met haar sprankelende stem en ontroerende teksten veel mensen te raken.
Een cd als een warme deken, heel persoonlijk en intiem, Elly op haar best. Liedjes over haar jeugd en haar dromen, over verlies en gemis, over troost en ontferming, een heus liefdeslied en een gebed voor alle vrouwen. Iedereen kan zich wel ergens in herkennen.
Met geïnspireerde muzikanten, waaronder een strijkkwartet, prachtig gearrangeerd door Dick Le Mair.

En dan kan de solo cd van Rikkert natuurlijk niet ontbreken. Deze heet heel toepasselijk: Solo
Veertig jaar na zijn eerste album ‘Achter Glas’ is Rikkert weer solo te beluisteren, op cd.


4. CD Elly en Rikkert – Favorieten Expres
INFORMATIE

Dit is een cd met uniek materiaal. Voordat Elly en Rikkert Elly en Rikkert waren, maakten ze beiden al prachtige liedjes.. later kwamen ze bij elkaar en gingen ze samen verder. Op deze cd is een compilatie te vinden van al deze prachtige oude nummers, zelfs met ‘Prikkebeen’ waarop Elly een duet zong met Boudewijn de Groot. Veel nummers zijn niet afzonderlijk op andere Elly en Rikkert Cd’s of LP’s te vinden. Daarom is dit een unieke compilatie voor elke Elly & Rikkert fan… vooral uit de tijd van ‘voor hun bekering’.
Tracklist
De Bedboot (Elly Nieman), Vreemde Vogels, Valentijntje (Elly Nieman), Regenboog (Elly Nieman), Sorry Heer (Rikkert Zuiderveld), De Zeven Tuinen (Elly Nieman), Achter Glas (Rikkert Zuiderveld), Najaar (Elly Nieman), Padvindster (Elly Nieman), Prikkebeen (Boudewijn De Groot Ft. Elly Nieman), De Kauwgomballenboom, Gouden Regen (Elly Nieman), De Legale Moord (Rikkert Zuiderveld), Slaapliedje?, De Draad Van Ariadne, De Maya-Koning, De Zilveren Trein, Alles Is Vrij, Het Grote Groene Duizend-Instrumenten-Orkest, Sta Op En Wandel, Kind Van De Zon, Brief Van Alexander, Yuli, Al Die Jaren

92547007_10222491223938489_4470714411404754944_n
5. CD Bootje van papier

NAAR INSCHRIJVINGSFORMULIER NIEUWE DONATEURS