Menu
het
project
Menu

Kadootjes voor nieuwe donateurs

CD keuze optie 1:

Actie CD ‘Bootje van Papier’

Deze cd werd speciaal samengesteld voor de Bootje van Papier actie. Naast het actie-lied ‘bootje van papier’ stelden talloze artiesten liedjes beschikbaar om een mooie cd te maken als dank voor uw donatie. Elly Zuiderveld en André van der Weide wilden iets bijzonders maken en het is niet gewoon een verzameling liedjes geworden, maar door de hele cd heen loopt een sprookje. Ingesproken door Elly Zuiderveld, Liek Mulder en Elsa van Essen. Muziek en overgangen zijn gemaakt door André van der Weide van het NoorderLicht Project.
Kijk op de foto rechtsboven wat u kunt verwachten op de cd.

CD keuze optie 2:
CD: Het NoorderLicht Project – In de hemel brandt nog licht

  De originele cd ‘In de hemel brandt nog licht’ van het NoorderLicht Project. Een conceptalbum met 17 liedjes die bedoeld zijn om Christenen, maar ook zoekenden op een laagdrempelige manier het evangelie uit te leggen aan de hand van een muzikale kerkdienst. Aan de cd werkten tal van bekende namen mee uit de Christelijke wereld en de cd is uitgekomen op het Ecovata label. Oa: Elisa Krijgsman, Miranda de Vlieger, Frank van Essen, Elise Mannah, Martin Brand en Arien Vink zijn te horen. En natuurlijk ook de Noordelijke zangers en muzikanten die eigenlijk het NoorderLicht Project vormen.

  1.   Het NoorderLicht komt op
  2.   Alles wordt geleid
  3.   Genade en vrede
  4.   Vruchten en geboden
  5.   Ons gebed
  6.   Echo’s van vroeger
  7.   Brood en wijn
  8.   De dag is goed vandaag
  9.   Blijf maar klein
  10. Niet te geloven
  11. In de hemel brandt nog licht
  12. Al waaien straks mijn dromen weg
  13. Au!
  14. Hoe rijk wil je zijn
  15. Uit heel de schepping klinkt een loflied
  16. Draag de zegen
  17. Allemaal voor Hem

 1.  
 2.  

CD keuze optie 3:
Dubbel CD: Elly en Rikkert solo – Twee in Eén

 

De eerste cd in deze dubbelverpakking is van Elly: Circusprinses.
Ruim veertig jaar na haar debuut als zangeres en een lange samenwerking met Rikkert, die nog altijd voortduurt, komt Elly met een solo-cd.
Ze is moeder en oma, met een hoop levenservaring, maar nog altijd jong van hart: steeds weer weet ze met haar sprankelende stem en ontroerende teksten veel mensen te raken.
Een cd als een warme deken, heel persoonlijk en intiem, Elly op haar best. Liedjes over haar jeugd en haar dromen, over verlies en gemis, over troost en ontferming, een heus liefdeslied en een gebed voor alle vrouwen. Iedereen kan zich wel ergens in herkennen.
Met geïnspireerde muzikanten, waaronder een strijkkwartet, prachtig gearrangeerd door Dick Le Mair.

 

En dan kan de solo cd van Rikkert natuurlijk niet ontbreken. Deze heet heel toepasselijk: Solo
Veertig jaar na zijn eerste album ‘Achter Glas’ is Rikkert weer solo te beluisteren, op cd.
Alle informatie daarover, plus de teksten van de liedjes vind je op deze site.
Klik op het jukbeen van de doorleefde kop en voilà!
Daarnaast een overzicht van al zijn boeken & bundeltjes, light verse en oneliners.

CD keuze optie 4:
Elly en Rikkert verzamel cd:

 

Dit is een cd met uniek materiaal. Voordat Elly en Rikkert Elly en Rikkert waren, maakten ze beiden al prachtige liedjes.. later kwamen ze bij elkaar en gingen ze samen verder. Op deze cd is een compilatie te vinden van al deze prachtige oude nummers, zelfs met ‘Prikkebeen’ waarop Elly een duet zong met Boudewijn de Groot. Veel nummers zijn niet afzonderlijk op andere Elly en Rikkert Cd’s of LP’s te vinden. Daarom is dit een unieke compilatie voor elke Elly & Rikkert fan… vooral uit de tijd van ‘voor hun bekering’.
Tracklist
De Bedboot (Elly Nieman), Vreemde Vogels, Valentijntje (Elly Nieman), Regenboog (Elly Nieman), Sorry Heer (Rikkert Zuiderveld), De Zeven Tuinen (Elly Nieman), Achter Glas (Rikkert Zuiderveld), Najaar (Elly Nieman), Padvindster (Elly Nieman), Prikkebeen (Boudewijn De Groot Ft. Elly Nieman), De Kauwgomballenboom, Gouden Regen (Elly Nieman), De Legale Moord (Rikkert Zuiderveld), Slaapliedje?, De Draad Van Ariadne, De Maya-Koning, De Zilveren Trein, Alles Is Vrij, Het Grote Groene Duizend-Instrumenten-Orkest, Sta Op En Wandel, Kind Van De Zon, Brief Van Alexander, Yuli, Al Die Jaren


 

 

https://youtu.be/_732_R0-KUo TERUG NAAR HET FORMULIER